Termékleírás

Szoftverek

Üdvözlünk az Szoftverek Alkatéziséhez készült weboldalon! Itt PC és laptop kategóriájú szoftverek széles választékát találod, amelyek segítségével könnyedén kiaknázhatod eszközeid lehetőségeit.

Ha PC vagy laptop tulajdonos vagy, akkor pontosan tudod, hogy a megfelelő szoftverek a teljesítmény, hatékonyság és kényelem kulcsfontosságú elemei. Az Szoftverek Alkatéziséhez weboldalon olyan szoftvereket kínálunk, amelyek segítenek a mindennapi tevékenységek optimalizálásában és a számítógép vagy laptop kihasználásában rejlő lehetőségek kiaknázásában.

Legyen szó akár üzleti, akár szórakoztató tevékenységekről, számos szoftver áll rendelkezésedre. Hogy kiemeljünk néhányat a sok közül: az irodai alkalmazások, például a Microsoft Office Suite, amelyek segítenek a hatékony munkavégzésben és a dokumentumok kezelésében; a tervezőszoftverek, amelyekkel kreativitásod határtalan lehet; a multimédia szoftverek, amelyekkel megoszthatod tartalmaidat és élményeidet másokkal; és a biztonsági szoftverek, amelyek megvédik eszközödet a rosszindulatú cyber támadásoktól.

Az Szoftverek Alkatéziséhez weboldalon kényelmesen böngészheted a szoftvereket és megtalálhatod azokat, amelyekre szükséged van. A kategóriák és a keresési funkció segítségével könnyedén válogathatsz az alkalmazások között, és a részletes leírások, vélemények és értékelések segítségével tájékozódhatsz arról, hogy mások hogyan használták a szoftvereket és milyen tapasztalatokra tettek szert.

Az Szoftverek Alkatéziséhez weboldalon olyan funkciók is rendelkezésedre állnak, amelyek megkönnyítik a beszerzést. Az online vásárlási lehetőség gyors és egyszerű, és több fizetési mód közül választhatsz a legjobban neked megfelelőt. Azonnal letöltheted a szoftvert és azonnal használatba veheted, így nincs szükség hosszú várakozásra vagy hivatalos levélre postai úton. Emellett az ügyfélszolgálatunk is mindig készen áll segítségedre, ha kérdésed vagy problémád merülne fel.

Számítógépes és laptop tulajdonosként az Szoftverek Alkatéziséhez weboldalán mindent megtalálsz, amire szükséged van. Nem kell többé keresgélned több helyen, az összes szoftvert egy helyen megtalálod. Gyere és nézd meg a kínálatunkat, és hozd ki a legtöbbet eszközeidből az Szoftverek Alkatéziséhez segítségével!


Internet Download Manager 6, Lifetime (elektronikus licenc) Internet Download Manager 6, Lifetime (elektronikus licenc)

Cyberlink Media Suite 16 Ultra (elektronikus licenc) Cyberlink Media Suite 16 Ultra (elektronikus licenc)

A Cyberlink Media Suite 16 Ultra egy teljes körű multimédia szoftvercsomag, amely számos eszközt és funkciót kínál a fényképek, videók és zenék szerkesztéséhez, lejátszásához és megosztásához. Az elektronikus licenc lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen telepítsd a szoftvert, és azonnal elkezdd használni. A Media Suite 16 Ultra több mint 15 különböző alkalmazást tartalmaz, köztük a PowerDVD-t

Xara Web Designer 18 (elektronikus licenc) Xara Web Designer 18 (elektronikus licenc)

WebAnimator Go (elektronikus licenc) WebAnimator Go (elektronikus licenc)

Adobe Dreamweaver, Win/Mac, CZ/EN, 1 hónap (elektronikus licenc) Adobe Dreamweaver, Win/Mac, CZ/EN, 1 hónap (elektronikus licenc)

CRM DEALinTEAL Complete na 12 měsíců (elektronická licence) CRM DEALinTEAL Complete na 12 měsíců (elektronická licence)

Adobe Acrobat Standard DC, Win, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc) Adobe Acrobat Standard DC, Win, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)

Ashampoo UnInstaller 11 (elektronikus licenc) Ashampoo UnInstaller 11 (elektronikus licenc)

Adobe Premiere Elements 2023, Win, CZ (elektronikus licenc) Adobe Premiere Elements 2023, Win, CZ (elektronikus licenc)

Enterprise Architect Unified, Floating License (elektronikus licenc) Enterprise Architect Unified, Floating License (elektronikus licenc)

Adobe Creative Cloud All Apps with Adobe Stock, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc) Adobe Creative Cloud All Apps with Adobe Stock, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)

Adobe Creative Cloud All Apps with Adobe Stock, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc) Adobe Creative Cloud All Apps with Adobe Stock, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)

Adobe Photoshop, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc) Adobe Photoshop, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)

Az Adobe Photoshop egy innovatív, professzionális képszerkesztő szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a tökéletes képek létrehozását és szerkesztését. A programot mind Windows, mind Mac operációs rendszereken használhatod, így mindenki számára hozzáférhető. Az Adobe Photoshop egy sor kifinomult eszközt és funkciót kínál, amelyekkel könnyedén lehet korrigálni, módosítani és alkotni képeket.

Adobe Acrobat Pro, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc) Adobe Acrobat Pro, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)

Movavi Video Converter 23 (elektronikus licenc) Movavi Video Converter 23 (elektronikus licenc)

PDF-XChange Editor 10, 1 felhasználónak, 2 PC-re (elektronikus licenc) PDF-XChange Editor 10, 1 felhasználónak, 2 PC-re (elektronikus licenc)

PDF-XChange Editor 10 az egyik leghatékonyabb megoldás PDF fájlok szerkesztésére és kezelésére. Ezzel a szoftverrel könnyedén szerkeszthet és alakíthat át PDF fájlokat, valamint hozzáadhat jegyzeteket, hivatkozásokat és vízjeleket. Az elektronikus licenc lehetővé teszi, hogy 1 felhasználó használja a programot egyszerre, valamint telepítheti és használhatja két különböző számítógépen. Ez ideális

PDF-XChange PRO 10, 1 felhasználónak, 2 PC-re (elektronikus licenc) PDF-XChange PRO 10, 1 felhasználónak, 2 PC-re (elektronikus licenc)

CyberLink PhotoDirector 13 Ultra (elektronikus licenc) CyberLink PhotoDirector 13 Ultra (elektronikus licenc)

Microsoft office otthoni és kisvállalati verzió (home and busines... Microsoft office otthoni és kisvállalati verzió (home and busines...

Alapvető eszközök minden feladathoz. Az Office 2021 Otthoni és kisvállalati verzió olyan családok és kisvállalkozások számára készült, akik a klasszikus Office-alkalmazásokat és levelezési funkciókat szeretnék használni. A Word, Excel, PowerPoint és Outlook Windows 11-gyel és Windows 10-zel kompatibilis verzióját tartalmazza. Egyszer megvásárolandó, 1 PC-re vagy Mac számítógépre telepíthető, otthoni

Népszerű termékek

OM SYSTEM SBCX-1 Kit
88 590 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Alza Professional A4 80g 250 lap
2 190 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Playmobil 70176 Volkswagen T1 kempingbusz
18 990 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
König & Meyer 24140
19 890 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Női ruha 74389
7 870 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Női overál 78880
17 862 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Női póló díszvarrással, petrol blue
11 390 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Peak Design Everyday Sling 6L v2, éjkék
56 890 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Lenovo 400 USB-C Wired Compact Mouse
4 990 Ft
Az ár frissült 02.05.2024
Puha pad Providence 154 (Tiffany 8)
119 200 Ft
Az ár frissült 02.05.2024